Pmu Lip Blush/ Aquarelle Lips in Hoorn

Wat is lip blush of aquarelle lip?

Lip blush is semi permanente make-up voor je lippen. Door middel van een klein naaldje, brengen we pigment in de bovenste huidlaag van de lippen. Je hebt verschillende technieken lip blush. Aquarelle lips is daar 1 van. Bij aquarelle lips is het eindresultaat een mooie zachte tint op de lippen. De contour van de lippen wordt aangezet, en de lippen worden licht ingekleurd. Bij de meeste vervaagt de lip contour of is deze een stuk lichter. Omdat de contour wordt aangezet, lijken de lippen optisch voller en groter. Ook maken we met deze techniek de lippen egaler en verdwijnen lichte oneffenheden.

Voor wie is lipblush geschikt?

Voor ieder die egalere lippen wilt met een klein tintje. Wil jij geen lipfillers maar toch de lippen optisch vergroten? Ook dan is deze techniek geschikt voor jou! Omdat er verschillende kleuren te kiezen zijn, kun je verschillende effecten creeren. Van helderrood tot babyroze. De kleuren zijn ook met elkaar te mengen om een perfecte unieke kleur voor jou te verkrijgen. Door de kleur te verdunnen heelt het super zacht en creeren wij de meest natuurlijke aquarelle lips/lip blush. Met de contour kunnen wij ook spelen. Van een duidelijk zichtbare contour, naar een zacht, niet al te uitgesproken contour.

Hoe ziet de pmu behandeling eruit?

Wij zullen ten allen tijden de wensen bespreken. Met een kleurkaart bespreken wij de kleuren, en kiezen wij de kleur of kleuren die het beste bij jouw huidskleur en persoon passen. Dan tekenen wij de vorm van de lippen strak uit. Uiteraard gaan wij pas pigmenteren als wij beide tevreden zijn over de kleur en vorm. De behandeling duurt een aantal uur en de lippen zwellen eerste instantie erg op. Na 3 uur is de ergste zwelling verdwenen. De kleur is de eerste 2 a 3 dagen erg fel. Maar op dag 3 a 4 beginnen op de lippen kostjes en velletjes te onstaan. De meeste velletjes en korsten zijn na een week al verdwenen. Dit proces gaat dus erg snel. Wel voelen de lippen nog erg droog aan en is het belangrijk dat je goed blijft smeren met het meegekregen prodcut, tot de lippen volledig zijn geheeld. Na 6 tot 8 weken kom je terug voor de touch-up behandeling. Hier bespreken wij de kleur en werken we bij wat nodig is. Uiteindelijk blijft er een kleur over die 60 % lichter is als op de eerste dag.

MAAK NU EEN AFSpRAAK

Of neem contact met ons op als je vragen hebt over een behandeling