Infralash/deepliner in Hoorn

Wat is infralash/ deepliner?

De infralash, ook wel deepliner genoemd, is een semi permanente make-up behandeling. Met een 3 of 5 dunne naaldjes pigmenteren wij de kleur zwart of donkerbruin tussen de wimper haartjes. Hierdoor ontstaat er een super strak lijntje in de wimper rand.

Hoe ziet de infralash behandeling er uit?

Eerst zullen wij analyseren watvoor soort ogen de klant heeft. Hier bepalen wij waar wij het beste de infralash kunnen plaatsen en bepalen wij de dikte van de infralash/deepliner. Bij hangende oogleden willen wij bijvoorbeeld een liftend effect creëren, en zullen wij het lijntje niet volledig tot de laatste wimpers plaatsen om een ‘Droopy effect’ te voorkomen. Hebben wij met bolle ogen te maken, dan zullen wij in het midden van de infralash het lijntje iets voller maken. Zo maken wij iedere infralash passend op het soort oog en wens van de klant. Na de analyse zullen wij met het naaldje zonder pigment even de huid aanraken. Dit wordt als kietelend ervaren. Dit doen wij zodat wij hierna direct de verkoelende gel kunnen aanbrengen, deze zal dan ook direct werken en kun je ontspannen de behandeling ervaren. Wij werken per oog. Als het ene oog klaar is gaan wij direct naar het tweede oog. Als we klaar zijn checken wij of beide ogen goed symmetrisch zijn en werken we bij waar nodig. 4 weken later vind de touch-up behandeling plaats. Hier werken lichte plekjes bij.

Hoe gaat het na de behandeling?

Na de infralash behandeling kunnen de oogleden iets gezwollen zijn. Ook na het slapen kunnen de oogleden nog iets gezwollen zijn.

Hoelang duurt de infralash/deepliner behandeling?

De infralash behandeling duurt maximaal 90 minuten

Hoe de ogen behandelen voor en na de infralash behandeling?

Verwijder ruim van te voren eventuele kunstwimpers. Minimaal een week maar liever 2 weken van te voren. Kom zonder oog make-up naar de afspraak. Drink op de dag van de behandeling geen koffie en 24 uur van te voren geen alcohol. Appelsap mag wel 😉 dit maakt je bloed juist dikker. Draag jij lenzen? Kom met bril naar de afspraak. En draag deze tot ongeveer een week na de behandeling. Lenzenvloeistof en vocht maakt dat er minder pigment in de huid blijft. Houdt de ogen een week droog. Draag dus ook even geen mascara. Dit omdat je de ogen niet mag reinigen tot de korstjes zijn verdwenen.

Voor wie is de infralash/deepliner geschikt?

De infralash behandeling is voor ieder huidtype, leeftijd en soort oog geschikt. Perfect voor diegene die niet zo veel make-up/ mascara dragen. Omdat de infralash tussen de wimper haartjes wordt geplaatst en niet op de het ooglid, krijg je een mooie frisse open blik en zullen de ogen mooi opvallen. Ook voor de  make-up dragers onder ons is de infralash/deepliner geschikt. Omdat de ruimte tussen de wimper haartjes wordt opgevuld met pigment, zal een oog make-up nog meer tot z’n recht komen. Wil jij wakker worden met een frisse blik? Dan is de infralash behandeling perfect voor jou!

Doet de infralash behandeling pijn?

Houd de angst voor pijn je tegen om deze behandeling te ondergaan? Hier hoef je absoluut niet bang voor te zijn! Tijdens de infralash behandeling werken wij met een verkoelende gel. Hierdoor is de behandeling zo goed als pijnloos. Zodra er iets van gevoel komt, kunnen wij de gel opnieuw aanbrengen en zul je geen pijn ervaren.