Hybrid Brows in Hoorn

Wat zijn Hybrid brows?

Bij Hybrid brows wordt een hybrid verf gebruikt, die de wenkbrauw haartjes en de huid kleuren. Doordat er een intense afdruk op de huid achterblijft en gaatjes opvult,  lijken de wenkbrauwen een stuk voller.  Voor ieder huid en haar type is er een kleur te kiezen: van blond tot donkerbruin. Hybrid verf kan rond de 10 dagen op de huid blijven zitten mits je er zuinig mee omgaat, en tot wel 7 weken op de haartjes. 

Hoe ziet de behandeling van hybrid brows eruit?

Wij bespreken altijd de wensen voordat wij de behandeling starten. Wij brengen de wenkbrauwen in vorm met wax of draad en brengen daarna de hybrid verf aan. Dit doen wij in dunne lagen. Hoe meer laagjes, hoe donkerder de afdruk. Als de verf goed ingedroogd is, maken wij het schoon en zijn jouw Hybrid Brows klaar. 

Voor wie zijn Hybrid brows geschikt?

-Als je veel gaatjes in je wenkbrauwen hebt, kun je door middel van hybrid verf een mooie afdruk op je huid creeren. Zo worden gaatjes opgevuld en lijken de wenkvrauwen een stuk voller.
-Vul jij altijd jouw wenkbrauwen in? Probeer dan eens hybrid brows. Wie weet laat je het potlood een tijdje liggen 😉
-Wil jij graag permanente make-up (powderbrows) maar vind je dit heel spannend? Met hybrid brows kunnen wij powderbrows een klein beetje nabootsen. Zo kunnen wij jou een idee geven hoe  powderbrows uiteindelijk zullen staan.
-Heb jij geen Ppd allergie, maar ben je wel allergisch is voor henna? Dan kun jij met een gerust hart een Hybrid Brow behandeling inplannen. 

Hoe blijven Hybrid brows zo lang mogelijk mooi?

-laat de Hybrid brows de eerste 24 uur droog
-ga niet naar de sauna, het zwembad of ga niet sporten in de eerste 24 uur
-dep je wenkbrauwen droog, probeer niet te vegen
-gebruik geen peeling, scrubs of reinigingsproducten over je wenkbrauwen gebruiken zolang de afdruk zichtbaar is
-gebruik je wel een brow product, reinig dit dan met een milde reiniger zoals een eau micellaire.