Brow Lamination in Hoorn

Wat is een Brow lamination behandeling?

Bij een Brow lamination plaatsen wij de wenkbrauwhaartjes in een andere goeirichting, en stijlen wij de haartjes omhoog/opzij. Wij maken gebruik van de lengte van het haar. Omdat de haartjes omhoog/opzij worden geplaatst, creeeren wij een vol en fluffy effefct. Tijdens de behandeling worden er speciale lotions gebruikt. Tijdens het inwerken van deze lotions, wordt er een speciale borsteltechniek toegepast. Deze borsteltechniek is heel belangrijk om het juiste effect te creeeren. Hoelang deze lotion moeten inwerken ligt aan de dikte en soort haartjes. Dit wordt ter plekken bepaalt. Als de behandeling klaar is wordt er een laatste lotion aangebracht die 24 uur moet inwerken. Er mag 24 uur geen water of andere producten op de wenkbrauw haartjes komen. Na deze 24 uur mogen de wenkbrauwen weer nat worden. Je kunt nu de haartjes zelf stijlen. De haartjes zijn nog steeds flexibel, maar zijn gestyled. Je kunt ze nu stylen hoe jij wilt, omhoog, fluffy, plat en opzij. Om jouw wenkbrauwen echt de hele dag op zn plek te houden is het aan te raden om een gel of brow fix te gebruiken.

Voor wie is een brow lamination geschikt?

Eerder voor wie niet. Het is niet geschikt voor hele kort geknipte wenkbrauwen. Heb jij wat gaatjes in jouw wenkbrauwen, of zijn ze vrij smal, juist dan kun je met een brow lamination de wenkbrauwen voller doen laten lijken. Groeien jouw wenkbrauw haartjes naar beneden, of houd jij gewoon van een volle wenkbrauw, dan is het echt de moeite waard om het gewoon eens te proberen.

Kun je ook verven bij een brow lamination behandeling?

Jazeker, met hybrid verf of gewone wenkbrauw verf. We kunnen alleen geen henna gebruiken na een brow lamination. 

Om jouw wenkbrauwen gezond en sterk te houden, is het aan te raden om Brow Botox aan de behandeling toe te voegen. Dit is een vitaminen serum die een boost geeft aan jouw wenkbrauw haartjes. Je haartjes worden gevoed, zien er aanzienlijk voller uit, en krijgt een mooie glans. Als een soort haarmasker.

 

MAAK NU EEN AFSpRAAK

Of neem contact met ons op als je vragen hebt over een behandeling