MAAK NU EEN AFSpRAAK

Of neem contact met ons op als je vragen hebt over een behandeling

First Treatment

Bij iedere behandeling bespreken we samen jouw wensen en wordt er nauwkeurig uitgelegd wat de mogelijkheden zijn.
Kom je voor de eerste keer? Kies dan optie ‘first treatment’ naast je wenkbrauwbehandeling, zodat we genoeg tijd hebben om jouw wensen te bespreken (met uitzondering van permanente make-up behandelingen)

O​ok los te boeken voor vrijblijvend advies. 

Henna allergietest 
U wilt voor de eerste keer uw wenkbrauwen laten verven met henna? Maak minimaal 48 uur van te voren een afspraak voor een allergietest.

just theshape

Just the Shape

Het in vorm brengen van de wenkbrauwen d.m.v waxen of threaden, epileren en trimmen. 

Waxen of threaden?

Bij First Expression wordt gewerkt met warme wax.
De wax is mild voor de huid en pakt de kleinste haartjes.
 
Heb je een zeer gevoelige huid of wil je jouw wenkbrauwen super strak? Kies dan voor threaden.
De haartjes worden verwijderd d.m.v draad. Deze techniek is al eeuwenoud en pakt zelfs de kortste haartjes. Bij threaden is de kans op een overgevoelige reactie zeer klein doordat er alleen gebruikt wordt gemaakt van het draad.

Tinting and Shaping

Het in vorm brengen van de wenkbrauwen d.m.v waxen/ threaden, epileren en trimmen + het verven van de wenkbrauwhaartjes.

Dit kan van heel natuurlijk tot heel donker.

Henna and Shaping

Wanneer kies je voor wenkbrauwverf en wanneer voor hennaverf:
Henna verf is bedoeld om een afdruk op de huid achter te laten. Heb je wat gaatjes in je wenkbrauwen, of houd je van een intensief gekleurde wenkbrauw? Dan is henna geschikt voor jou!
Wil je alleen je wenkbrauwhaartjes gekleurd hebben? Dan kies je voor ‘normale’ wenkbrauwverf.

Henna allergietest:
U wilt voor de eerste keer uw wenkbrauwen laten verven met henna? Maak minimaal 48 uur van te voren een afspraak voor een allergietest.

Geen henna verf bij:
– PPD, wenkbrauw of haarverf allergie
– Vette huid
– Geïrriteerde huid
– Zwangerschap of borstvoeding

Brow Lamination/ + Verven

Het omhoog/ opzij liften van de wenkbrauw haren. Na de behandeling kun je de wenkbrauw stylen naar wens.

Bij deze behandeling wordt er brow botox aangebracht. Dit is een vitaminen boost dat de haren voedt tot in de diepere lagen. Hierdoor blijven de haren glanzend en gezond.

Hybrid Brows

Wat zijn Hybrid Brows?

Hybrid verf is een verf wat de huid en de haartjes kleurt. Het geeft een intense dekking op de huid en kan tot wel 10 dagen blijven zitten. De haartjes blijven tot wel 7 weken gekleurd. Ideaal voor als je een henna allergie hebt. Deze verf kan ook in combinatie met een Brow Lamination.

Wanneer henna en wanneer hybrid?

Henna geeft een ietswat poederig stempeltje waar hybrid iets intenser pakt.

Twijfel je tussen henna of hybrid? 

Probeer het allebei een keertje uit, zo kom je er achter welk soort stempeltje op de huid beter bij jou past.

Lash lifting/ + Verven

Wanneer een lash lift?
Perfect voor een vakantie of feestje. Geeft de natuurlijke wimpers een lift, waardoor je geen wimperkruller meer nodig hebt. Geschikt voor zowel korte als lange wimperharen.

Onderhoud: 
‘s Ochtends even kammen. En voor de mascaragebruikers: een lash lift verandert niets aan het volume of de lengte van de wimpers, waardoor het voor de meeste  geen vervanging biedt van mascara.

SPMU Powderbrows

1e behandeling incl. touch up 6 a 8 weken later 

Wat zijn SPMU Powderbrows?
SPMU staat voor Semi permanente make-up. Powderbrows creëren we door pigment in de bovenste huidlaag te brengen op een heel subtiele wijze. Als we een foto van powderbrows zouden uitvergroten, zie je kleine pixels in de huid. Het eindresultaat van een geheelde powderbrow is net alsof je de wenkbrauwen met een poeder hebt ingekleurd. Omdat dit minder diep dan een tatoeage wordt gezet, zal dit in de loop der tijd oplichten en vervagen. Hierdoor is er 1 keer in de zoveel tijd een touch-up nodig. Hier kunnen wij de kleur en vorm herzien, en de powderbrow opfrissen.

Wanneer een touch-up:
6-8 weken na de 1e behandeling. 
Daarna na 1, 1,5 of 2 jaar.
Bij een vette of jonge huid zal dit wat sneller nodig zijn dan bij een droge of rijpere huid. De ene komt liever binnen het jaar nog voor een touch-up en de ander vindt het pas na 2 jaar nodig . Hoe snel het vervaagt, heeft te maken met het huidtype, afweersysteem, celvernieuwing en invloed van UV-licht. Dit is aan jezelf om in de gaten te houden. Hoe langer je wacht voor je jaarlijkse touch-up, hoe meer tijd er nodig is en hoe meer de prijs zal oplopen. Als de kleur en vorm zo goed als verdwenen zijn, zal er een nieuwe set gepland en berekend moeten worden.

Voor wie?
Wil jij altijd al wakker worden met een duidelijke, strakke vorm in je wenkbrauw? 
Zijn jouw wenkbrauwen bijna niet zichtbaar?
Heb jij plekjes zonder haargroei in je wenkbrauwen?
Wil jij je wenkbrauwen net iets voller, maar lukt het maar niet om ze breder te laten groeien?
Dan zijn powder brows de oplossing voor jou!

Heb jij heel lichte wenkbrauwharen?
Dan zal je 1 keer in de zoveel tijd de haren kunnen verven voor het mooiste resultaat. De haren blijven licht, omdat wij alleen de huid bewerken bij powderbrows. De lichte haren zullen over je powderbrow vallen. Dit geeft een dof resultaat. Door je wenkbrauwen af en toe te verven, is dit opgelost.
Powderbrows worden zo natuurlijk mogelijk gezet, zodat het niet altijd een vervanging voor make-up is. Het maakt het uiteraard wel een stuk makkelijker om de wenkbrauwen zelf bij te werken.

Hoe ziet een behandeling er uit?
We bespreken altijd samen de wensen en mogelijkheden. Daarna bepalen we d.m.v.‘browmapping’ de vorm, die we vervolgens uittekenen. Ieder gezicht is uniek, dus ik vind het persoonlijk het mooiste om zo dicht mogelijk bij de natuurlijke vorm te blijven, alleen dan geperfectioneerd. We gaan het pigment pas inbrengen als we allebei tevreden zijn over de vorm en wij de kleur hebben besproken. In het uittekenen van de wenkbrauw gaat soms de meeste tijd zitten. Ik streef naar perfectie, alleen heb ik in mijn vak te maken met mimische spieren in het gezicht. Soms is het zo dat 1 wenkbrauwspier meer ontwikkeld is, of altijd onder spanning staat. Dit zorgt ervoor dat het lijkt alsof 1 wenkbrauw net een tikkeltje hoger staat of door het continu aanspannen, letterlijk wat hoger staat. Hier kunnen wij specialisten niets aan doen. Dit laat ik uiteraard zien voordat wij het pigment gaan inbrengen. We gaan voor zo symmetrisch mogelijk.
Het pigment wordt met een hygiënische naald in de lederhuid gebracht. Op de 1e dagen zal de kleur donker ogen. Maar nadat de velletjes er af zijn, is de kleur vervaagd. De kleur ligt niet meer op de huid, maar in de huid met een huidlaagje over het pigment heen. 

Het pigment:
Ik werk alleen met topkwaliteit pigmenten

VRIJ VAN:
♥ Conserveringsmiddelen
♥ IJzeroxide
♥ Alcohol
♥ PAH
♥ NDELA VEILIG
♥ MRT (IJzeroxide vrij)
♥ Steriele verpakking

♥  NIET GETEST ♥ Op dieren ♥

Zo ervaar jij straks de eerste herstelperiode:
Dag 1: wauw mooi, wel een beetje donker
Dag 2,3 en 4: zijn ze nou nog donkerder en breder?
Dag 5 tot 10: OMG! Ze hebben de verkeerde vorm, en er zitten allemaal korstjes
Dag 10: huh, de kleur is helemaal weg!
Paar weken later: Hee, er zit weer wat kleur.
Dag van touch-up: Ik ben er zo blij mee, ik durf zelfs nog wat donkerder!

Lip Blush/ Aquarelle Lips/ Lip Tattoo/ Pmu Lips

De Behandeling

Eerst zullen wij bespreken wat de wensen zijn. Je kunt aangeven wat je graag anders zou zien aan de vorm en kleur van jouw lippen. Met deze informatie kunnen wij jouw het allerbeste adviseren.

We zoeken een kleur uit die jouw het meest naar boven haalt en tekenen de vorm uit die het beste op jouw lippen past. Wij blijven zo veel mogelijk bij jouw eigen lipvorm en lipcontour.

De afspraak duurt ongeveer 3.5 uur. Ondanks verkoelende crème, kan de behandeling als gevoelig worden ervaren en de lippen zullen de eerste 3 uur gezwollen zijn. Belangrijk om dus geen belangrijke afspraak na de lipblush afspraak te hebben. De dag erna is de zwelling bijna helemaal verdwenen. De eerste 2 dagen is de kleur op de lippen erg fel. In de eerste week zullen er korstjes en velletjes ontstaan en verdwijnt de felle bovenlaag. Een mooie zachte tint komt tevoorschijn. Richting de touch up komt de kleur nog iets helderder terug en bij de touch up 6 weken later werken wij de lippen bij. Daarna zijn de lippen helemaal klaar en hoef je na 1 jaar pas weer terug te komen voor een touch-up. Zo blijft de vorm strak en de kleur mooi fris. 

Ifralash/Deepliner

De infralash is een semi permanente make-up behandeling waarbij wij een dun, strak lijntje pigmenteren tussen de wimper rand. Het verschil tussen een eyeliner en een infralash is dat een eyeliner op de wimper rand wordt geplaatst en de infralash alleen tussen de wimper haartjes. Hierdoor is het heel mooi subtiel en krijg je direct een frisse open blik. Ook lijken de wimpers bij de aanzet voller, doordat de ruimte tussen de wimpers is opgevuld met pigment. Ben jij niet zo een make-up/ mascara drager? Dan is de infralash juist geschikt voor jou! Je ogen zullen veel meer spreken.  De infralash is voor ieder huidtype, soort oog en leeftijd geschikt. Ben jij wel een make-up drager? Ook dan is de infralash juist geschikt. Oog make-up zal nog meer tot z’n recht komen.

Doet het pijn?

Het wordt door de verkoelende gel die wij tijdens de behandeling gebruiken als niet pijnlijk ervaren, alleen soms wat kietelend. Nergens om bang voor te zijn dus 😉