Lash Lift in Hoorn

Tijdens een Lash lift behandeling worden de wimper haartjes tijdelijk tegen een passende shield geplaatst. Deze shield wordt op jouw wimpers, oogvorm en lengte uitgezocht. Speciale lotions worden aangebracht op de wimpers en moeten enkele minuten inwerken. Hoelang ligt aan de dikte van het haar. Na het verwijderen van de lotion zijn jouw wimpers gelift en of gekruld. Heb je blonde lichte puntjes in jouw wimpers? Kies dan de behandeling: Lash lift met verven voor het allermooiste resultaat. Een Lash lift behandeling met wimpers verven duurt een uurtje.

Hoelang blijft een lash lift zichtbaar?

Een lash lift kan tot wel 6 weken zichtbaar zijn. Mits je de nazorgadviezen goed opvolgd. Denk aan de eerste 24 uur niet nat maken. Na 24 uur mogen je wimpers weer nat worden maar gebruik geen producten op olie basis zolang jouw lash lift zichtbaar is. 

Kun je mascara blijven gebruiken na een lash lift behandeling?

Dat kan zeker! Gebruik een gewone mascara. Dus geen waterproof mascara is en geen op oliebasis. Verwijder je make-up bijvoorveeld met een ‘eau micellaire water’ en niet met een bi-phase of product op oliebasis.

Wat is Lash Lift-Botox:

Om jouw wimpers gezond en juicy te houden, voeg je een Lash-Botox behandeling toe aan jouw Lash Lift behandeling. 
Lash-Botox is een vitaminen serum en zorgt ervoor dat jouw wimpers gezonder blijven en er voller en dikker uitzien. Je kunt Lash- Botox ook los boeken om je wimper haartjes te herstellen en sterkt te houden. Denk aan een haarmasker, maar dan voor je wimpers. Bij First Expression werken wij met de beste Lash lift producten, en geven wij om jouw huid en haar. Wij zijn daarom altijd bezig met het zoeken naar de nieuwste producten en technieken. Lash Botox is daar 1 van. Een echte aanrader als je het ons vraagt!